13 Ноября 2020

Дорогі друзі Рекон, привіт вам із Києва!

 

Дорогі друзі Рекон, привіт вам із Києва!

Світ засобів масової інформації потребує благочестивих людей, здатних донести іншим, що Біблія-одкровення, через яке Бог являє себе людям. Сприйняття історії устрою світу, що витікає зі Слова Божого, сформовано швидше трактуванням Голівуду, ніж змістом Святого Письма безпосередньо. Наші співвітчизники все ще намагаються позбутися комуністичного менталітету, і мої надії, що засоби масової інформації наповняться навчальним матеріалом, співзвучним біблійному баченню, визначаючи пріоритетом потреби людей. Сила співпраці потужна і впливова. Recon Media щиро вдячна Богу за розвиток партнерства зі служінням Heart2Heart в сфері підготовки навчальних матеріалів по ефективній комунікації. Моя молитва про те, щоб сотні і тисячі віруючих в Біблію християн зростали в публічному служінні проголошення Євангелії. Бог рухається, і Він бажає використовувати Свій народ для реалізації Його плану спасіння. Ми - Його медіа, Його ЗМІ!

Ханс ван Соест має 35-річний досвід роботи в засобах масової інформації. Спочатку він жив і працював протягом декількох років фотографом на Близькому Сході. Потім - приєднався до місіонерської організації і подорожував по всьому світу в якостівідеопродюсера. Пізніше, працював на голландському національному телебаченні, де йому доводилося виконувати практично всі види роботи, властиві цій сфері, протягом багатьох років. Сьогодні він - засновник компанії, яка займається підтримкою і навчанням християнських медіа-організацій по всьому світу. Він створює студії, навчає редакторів, режисерів, операторів в умовах різних культур, обставин і рівнів. Він керується бажанням підтримувати всіма можливими способами людей в сфері створення програм.

Не так давно Ганс повернувся з місіонерської поїздки в Гану, де серйозно захворів, і мало не помер. Люди по всьому світі молилися за нього. Господь благий, і, після тривалого перебування в лікарні, він зміг одужати. Слава Богу! Сьогодні Ганс уже планує нові місіонерські поїздки, щоб навчити помісні церкви використовувати нові медіа. Разом зі своїми друзями він поклав початок тримісячній християнській школі відеовиробництва в Нідерландах. Його ідея полягає в тому, щоб проводити тримісячні курси три рази на рік, кожен раз в новій країні. Слов'янський світ також став частиною цього бачення. Вже доступні перші п'ять навчальних курсів. У подальших планах - підготовка нових онлайн-курсів для допомоги церквам в сфері підвищення професійного рівня використання засобів масової інформації, як для задоволення своїх внутрішніх, так і суспільних потреб. Ми досягли домовленості про партнерство саме з метою, щоб разом служити Володарю медіа врожаю. Ваша співпраця та партнерство будуть безцінними в сфері молитовної і фінансової підтримки.

Запрошуємо вас приєднатися до партнерства в сфері цієї медіа-ініціативи. Ви можете зв'язатися з братом Хансом або зі мною, щоб дізнатися про молитовні і фінансові потреби служіння. Якщо у вас є навчальний матеріал в сфері комунікації, ми допоможемо вам підготувати відеокурси англійською, українською та російською мовами.

З повагою,
Анатолій Глуховський


0
Чтобы оценивать записи необходимо залогиниться!

Войдите или зарегистрируйтесь чтобы оставлять комментарии!